Aktuální informace
K objednávce nad 1000 Kč získáte DOPRAVU ZDARMA.
K objednávce nad 2000 Kč získáte DOPRAVU ZDARMAATRAKTIVNÍ DÁREK.

NIO Ochranný krém pro smíšenou / mastnou pleť

4
888
1 390 Kč

Skladem více než 5 ks, odesíláme 23. 7. 2024

Podmínky dopravy

NIO Ochranný krém pro smíšenou / mastnou pleť

Jedinečný krém speciálně určený pro péči o smíšenou a/nebo mastnou pleť. Díky příjemné textuře se snadno, rychle a efektivně vstřebává do pokožky. Je opravdu účinným regulátorem kožního mazu, protože kontroluje jeho produkci přímo u zdroje. AHA kyseliny, kyselina salicylová a kyselina azelaová zajišťují jemný peeling, připravují pleť na příjem účinných látek, zesilují jejich hloubkový účinek a rozzařují pleť. Komplex rostlinných výtažků, hodnotných olejů, kyseliny hyaluronové a niozomů Nio-Sebactive tvořených nobiletinem, kyselinou olenalovou a výtažky z plodů serenoy obnovuje rovnováhu pleti, reguluje tvorbu kožního mazu, zmenšuje velikosti pórů, odstraňuje nežádoucí lesk, snižuje zarudnutí a zanícení a pleť bohatě hydratuje a rozjasňuje. Již po několika aplikacích je pleť viditelně hydratovaná, zářivá a zdravá.

Detailní popis

  • Mimořádně účinný kosmetický přípravek
  • Ingredience použity v takových koncentracích, v jakých mají prokázanou účinnost
  • Nízký obsah emulgátorů
  • Příjemná, jemná textura díky pečlivě zvolené olejové fázi
  • Snadno a rychle se vstřebává
  • Inovativní receptura s niozomy Nio-Sebactive
  • Bohatě hydratuje pleť
  • Obnovuje rovnováhu pleti
  • Reguluje tvorbu kožního mazu
  • Zmenšuje velikost pórů
  • Odstraňuje nežádoucí mastný lesk
  • Snižuje zarudnutí a zanícení
  • Minimalizuje výskyt jemných linek a vrásek
  • Má antimikrobiálními a antioxidačními účinky
  • Blokuje tvorbu triglyceridů, jež jsou hlavní potravou baktérií způsobujících akné
  • Propůjčuje pleti hedvábně matný vzhled
  • Zanechává pleť jemnou, vláčnou a hladkou
  • Hypoalergenní parfemace
  • Dermatologicky testováno

Obsah

50 ml

Aplikujte ráno (a večer) na očištěnou pleť. Naneste na obličej, krk a dekolt a konečky prstů krém krouživými, vzhůru směřujícími pohyby jemně vmasírujte do pleti až do úplného vstřebání.

Niozomy Nio-Sebactive
Nanovezikuly obsahující nobiletin získaný ze slupek mandarinky, kyselinu olenalovou, výtažek z plodů serenoy a magnolol a honokiolol extrahované z kůry magnólie mají za úkol pečlivě uchovat účinné látky uvnitř, chránit je před degradací a oxidací a dopravit je do nejhlubších vrstev pokožky. Díky tomu pronikají účinné látky tam, kde se mohou plně rozvinout a vykazují tak výrazně efektivnější účinky.
Nobiletin je flavonoid s výraznými antioxidačními a protizánětlivými účinky, který blokuje tvorbu triglyceridů, jež jsou hlavní potravou baktérií způsobujících akné. Kyselina olenalová je přírodní ingredience s pěstícími, antimikrobiálními a antioxidačními účinky. Výtažek z plodů palmy Serenoy pilovité významně reguluje produkci kožního mazu. Magnolol a Honokiol jsou bioaktivní složky získané z kůry Magnólie lékařské s hydratačními a protizánětlivými účinky.
Niozomy Nio-Sebactive tak mají významný vliv na snížení produkce kožního mazu, zmenšení velikosti pórů, odstranění nežádoucího lesku a snížení zarudnutí a zanícení.

Šťáva z listů Aloe (Aloe Barbadensis)
Přírodní hydratační složka, zklidňuje a regeneruje suchou, poškozenou pleť, zmírňuje podráždění a rovněž snižuje potenciální dráždivé účinky jiných látek.

Glukonolakton
Glukonolakton je antioxidant patřící do skupiny poly-hydroxykyselin. Má jemný exfoliační účinek a vyhlazuje povrch pleti. Dokáže na sebe vázat vodu a zvyšuje tak hydrataci pleti. Vedle toho brání volným radikálům před útočením, pleť a její jednotlivé segmenty proto chrání před poškozením, například ultrafialovým zářením. V hlubších vrstvách pleti díky tomu brání degradaci elastinu a kolagenu.

Arganový olej (Argania Spinosa)
Hodnotný olej z plodů Argánie trnité. Má výrazné anti-ageing účinky, obnovuje vitalitu unavené pleti, hydratuje, zvláčňuje, vyhlazuje, podporuje regeneraci, ničí volné radikály a chrání tak pleť před poškozením. Je to silný antioxidant a urychluje hojení povrchových poranění. Marocké ženy už po staletí používají arganový olej terapeuticky na kožní záněty, ekzémy, lupénku, akné nebo i extrémně suchou pokožku. Je nekomedogenní, je vhodný na všechny typy pleti, zvláště na tu citlivou, podrážděnou, poškozenou, suchou a zralou.

Olivový olej
Tento bohatý, zvláčňující olej intenzivně zásobuje pleť živinami a reguluje její přirozenou vodní rovnováhu. Má antioxidační vlastnosti, chrání před škodlivými volnými radikály a působí proti známkám stárnutí. Rovněž má zklidňující účinky.

Olej ze sladkých mandlí (Prunus Amygdalus Dulcis)
Vysoce kvalitní přírodní olej lisovaný za studena z jedlých plodů sladké madloně. Je bohatý na minerály (draslík a vápník), kyselinu olejovou a polynenasycenou omega 6 linolovou kyselinu. Obsahuje rovněž vitamíny A, E a K. Regeneruje, posiluje, zvlhčuje, zvláčňuje a vyživuje pleť.
Zvláště ideální pro suchou pleť, kterou chrání před dehydratací.

Kyselina glykolová
Patří mezi nejdůležitější AHA kyseliny, získává se z červené řepy, hroznů nebo cukrové třtiny. Jemně odstraňuje z povrchu pleti odumřelé kožní buňky a podporuje tak obnovu pleti. Udržuje vyváženou hydrataci, zjemňuje pleť a omezuje projevy stárnutí. Rovněž srovnává pigmentaci a napomáhá tvorbě kolagenu.

Kyselina mandlová
Hodnotná AHA kyselina získaná z extraktu z hořkých mandlí. Ve srovnání s jinými AHA kyselinami je jemnější, protože její molekuly jsou větší, pronikání pokožkou tak trvá déle, a proto je méně pravděpodobné, že způsobí podráždění.
Vykazuje jedinečné exfoliační schopnosti, výborně čistí pleť, uvnitř pórů rozkládá nahromaděné odumřelé kožní buňky, kožní maz a nečistoty, póry tak viditelně zmenšuje a současně zabraňuje tvorbě černých teček a komedonů.
Má antibakteriální účinky, jemně redukuje vrásky, vyhlazuje pleť, podporuje tvorbu nových kolagenových vláken a zanechává pleť rozjasněnou a zářivou.

Kyselina mléčná
Jedinečná, multifunkční AHA kyselina, má exfoliační a zvlhčující účinky, redukuje první příznaky stárnutí - vrásky a pigmentové skvrny - a sjednocuje barevný tón pleti. 

Kyselina azelaová
Skutečný zázrak v péči o pleť, který je obsažen v obilovinách, jako je žito a ječmen. Reguluje tvorbu kožního mazu, má antibakteriální a protizánětlivé účinky, zjemňuje rozšířené póry a potlačuje tvorby „černých teček“ a komedonů. Má rovněž výjimečné depigmentační vlastnosti, protože snižuje a normalizuje produkci melaninu, čímž redukuje tmavé skvrny a hyperpigmentace a propůjčuje pleti sjednocený vzhled. Také má vynikající hydratační vlastnosti a dodává pleti zářivost a lesk. Díky svým antioxidačním účinkům chrání pleť před předčasným stárnutím.

Kyselina salicylová
Kyselina přírodního původu získaná z kůry vrby nebo břízy. Jedná se o BHA kyselinu (beta hydroxykyselinu), která má jemnější působení na pleť než AHA kyseliny.
Na povrchu pleti odstraňuje odumřelé kožní buňky, v hloubce pleti pak čistí zanešené póry – má tak zásadní význam v boji s akné, ucpanými /rozšířenými póry a nadměrnou produkcí kožního mazu. Urychluje obnovu buněk, zvyšuje produkci kolagenu a zlepšuje tak pevnost pleti. Současně pomáhá vytvořit ochrannou bariéru chránící pleť před vnějšími vlivy. Má protizánětlivé a antimikrobiální účinky, sjednocuje barevný tón pleti, zjemňuje, hydratuje a zklidňuje podrážděnou pleť.

Výtažek z květů Měsíčku lékařského (Calendula Officinalis)
Má protizánětlivé, ochranné, regenerační a hydratační účinky. Na pokožku má extrémně zklidňující, hojivé, léčivé, regenerační a anti-ageing účinky, snižuje otoky, pomáhá obnovit kožní tkáň a tvorbu kolagenu, chrání před působením volných radikálů a následným poškozením pokožky.

Výtažek z šípků (Rosa Canina)
Díky vysokému obsahu vitamínů C a E a antioxidantů stimuluje obnovu buněk, má intenzivní anti-ageing účinky, redukuje nerovnoměrnou pigmentaci pleti, zlepšuje strukturu tkání, intenzivně hydratuje a chrání pleť před obávanými známkami stárnutí.

Vitamín E (Tocopheryl Acetate)
Chrání pleť před působením volných radikálů a podporuje proces látkové výměny. Podněcuje obnovu buněk, zvyšuje prokrvení, vyhlazuje, chrání a zklidňuje pleť a zásobuje ji vlhkostí.

Kyselina hyaluronová
Je jednou z nejúčinnějších složek kosmetických přípravků. Jelikož je přirozeně produkována samotným tělem, jedná se o zcela biokompatibilní molekulu. Kyselina hyaluronová intenzivně hydratuje a vyživuje pokožku a zpomaluje její fyziologickou ztrátu vody. Je rozpustná ve vodě, vyplňuje mezery mezi vlákny a dodává pleti pevnost, pružnost, vlhkost a tonus. Získává se v laboratoři fermentačním procesem z kvasinkových kultur.

Bambucké máslo
Přírodní tuk z ořechů stromu Shea neboli Butyrospermum parkii – strom máselný. Získává se lisováním za studena a má zajímavé zastoupení mastných kyselin, obsahuje kyselinu palmitovou, stearovou, olejovou a linolovou. Pomáhá pleti vázat vodu a chrání před opětovným vysoušením. Vyznačuje se zjemňujícím a vyhlazujícím efektem.

Oryzanol
Oryzanol se získává z oleje z rýžových otrub. Zachycuje ultrafialové záření na povrchu pleti, brání jeho proniknutí do pleti a působí tak jako přírodní filtr UVA a UVB záření. Působí jako antioxidant, napomáhá stimulovat obnovu kožních buněk a zlepšuje prokrvení pleti. Brání vzniku pigmentových skvrn a vyrovnává barevný tón pleti.